A Bring My Meat Kft.-t 2020-ban a húsiparban több évnyi tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező Pintér András alapította meg. Célunk az, hogy kedves vásárlóink a bevásárlás fáradalmai nélkül otthonaikban is a legjobb minőségű húsokat tudják tálalni és elfogyasztani.
RólunkHozzávalók :
60 dkg marha hátszín
200 g grill sajt
300 g koktél paradicsom
100 g rukkola
0,5 dl olíva olaj
Só, bors
Elkészítés :
Nagyon fontos a jó minőségű marhahátszín kiválasztása vásárláskor. Lehet érlelt vagy akár friss is, akkor a legjobb ha szép márványosan át van szőve a hús a vérerekkel .
Fontos, hogy a marhahátszínt sütés előtt már jó idővel kivegyük a hűtőből, hogy szobahőmérsékletű legyen a húsunk közvetlen sütés előtt.
Előveszünk egy teflon serpenyőt, amit nagyon magas fokra hevítünk.
Kis olíva olajat öntünk az edénybe és elkezdjük sütni a marhahátszíneket a kívánt fogyasztási mód szerint.
-Rare (véres) oldalanként 1- 1.5 perc
-Medium Rare (közepesen véres) oldalanként 2 perc
– Medium (közepesen átsült) oldalanként 3 perc
– Médium welldone oldalanként 4 perc
– Well done (átsült) oldalanként 5-6 perc
Sütés után mindig hagyjuk pihentetni a marhahátszín steaket, ekkor fűszerezzük a sóval és borssal.
Ezután a sajtokat is nagy lángon grillezük, majd koktél paradicsommal és rukkolával fogyasztjuk.
Jó étvágyat!
Hasonló termékeink : csontos marhalábszár-osso bucco – friss hús tálcás, csontos marha rostélyos – tálcás, marha bélszín, marha bélszín – friss hús- tálcás, marha fehérpecsenye – friss hús, marha gulyáshús kockázott 2×2 cm – friss hús, marha hamburger húspogácsa – friss hús, marha hátszín – csont nélkül – friss hús tálcás, marha hátszín, marha levescsont – fagyos hús, Marha T-bone steak – friss hús – tálcás