A Bring My Meat Kft.-t 2020-ban a húsiparban több évnyi tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező Pintér András alapította meg. Célunk az, hogy kedves vásárlóink a bevásárlás fáradalmai nélkül otthonaikban is a legjobb minőségű húsokat tudják tálalni és elfogyasztani.
RólunkHozzávalók:
60 dkg kockázott marha gulyáshús
3 gerezd fokhagyma
1 nagy fej vöröshagyma
3 db répa
1 db fehérrépa
fél zeller gumó
4 db közepes burgonya
1 csomó petrezselyemzöld
2 db babérlevél
1 db tv paprika
2 db paradicsom
1 dl napraforgó olaj vagy sertés zsír
só, bors, kömény, őrölt pirospaprika
Elkészítése :
A kockázott marha gulyáshúst alaposan megtisztítjuk, majd papírtörlővel szárazra itatjuk róla a nedvességet.
Egy nagy lábast veszünk elő és az olajat beleöntjük. Belehelyezzük a kockára vágott vöröshagymát és a húst. Ekkor hozzáadjuk a marhahúst és kevergetve fehéredésig pirítjuk. Sózzuk – borsozzuk, köménnyel megszórjuk, hozzáadjuk a kinyomott fokhagymát, a kis kockára vágott paradicsomot, a kicsumázott egész paprikát, babérlevelet és petrezselyemzöldjét.
Körülbelül 1,5 óra főzés után hozzáadjuk a többi meghámozott zöldséget bő víz hozzáadásával.
Fedő alatt további 60 percig főzzük.
Akkor van kész ha a zöldségek és a marha húsok is puhára főttek.
Jó étvágyat!
Hasonló termékeink : marha bélszín – friss hús, marha fehér pecsenye – friss hús, marha hamburger húspogácsa – friss hús, marha hátszín – friss hús, marha hátszín rostélyos – szeletelt – friss hús, marha levescsont-fagyos hús, marhacomb – csont nélkül – friss hús, marha farok – friss hús, marha lábszár – friss hús, marha lapocka-csont nélkül – friss hús, marha pacal – friss hús marha pofa – friss hús